Agamemnon: Süpermarketten Döndüm Oğlumu Bir Temiz Dövdüm

O da ne ? dediğinizi duyar gibiyim.. Galata Perform’da yine bir sezon finali oynayan oyunla karşınızdayım. Yine dememin sebebi hep gittiğim oyunların sezon finallerine denk gelmem 🙂 Bir yandan iyi iken bir yandan yeni sezonda olmayacaksa sizlerin izleyemeyeceğinize üzülmemden..

 Burak Safa Çalış hem yönetip hem oynuyor ve sizi de buna dahil ediyor, daha Galata Perform’a adım attığınız an aslında oyunun bir parçası olduğunuzu fark ediyorsunuz. Daha sonra sizi asıl odaya koca bir yemek masasına alıyorlar bunlar alışık olduğunuz şekilde hadi sıraya gir de otur tarzında olmuyor, kahramanımız masanın başında herkesin yerini almasını bekliyor ve oyun başlıyor…

 Yalnız değil aslında oğlu ve eşi de onla birlikteler buradalar. İlk bir adapte sorunu yaşıyorsunuz fakat dahil oldukça çözülüyorsunuz ve her şeye cevap veren, sorgulayan birine dönüşüyorsunuz. Karşı olduğumuz güçleri aslında nasıl besleyip güçlendirdiğimizi görüyoruz işin kötüsü bunu bile bile yapıyoruz sonra da onlar büyük güçler işte deyip tepkimizi kendimizde başlayıp, bitiriyoruz.Markalara olan takıntılarımıza belki biraz bu açıdan bakmamız gerek, evde doyabilecekken o fast food dükkanlarını zengin edip, silahlanmalarını önleyebilir miyiz dersiniz bir nebze?

 Sonsöz sizde hangi duyguları uyandırır bilmiyorum ama içinde yer aldığım sıradışı deneyimin yazarı Rodrigo Garcia’yı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor,alkışlarla bitiriyorum..

“Umut bir rüya değildir; bir projedir.” Rodrigo Garcia demiş ya sizce,umut nedir ?

İletişim:

Büyük Hendek Cad. No: 21/1 Galata Kuledibi, Beyoğlu, İstanbul

+90 212 243 99 91+90 530 260 25 24

 Info@galataperform.com

Yorum bırakın