Arnavutköy’de Neler Oluyor ?

Karaköy, Kadıköy, Balat geçtiğimiz yıldan bu zamana mekan çıkışlarıyla adlarından söz ettire dursun, Arnavutköy gizliden gizliden kitleyi oturtuyor neden mi?

Meşhur balıkçılar şeridi olan Arnavutköy artık bu imajını kırmak için günden güne farklı konseptlere ev sahipliği yapmaya başladı. İlk olarak #Any çıkıverdi ortaya, akabinde en yenilerden #Hudsonİstanbul epey müdavime sahip olmaya başlamış gözüküyor bile, geçtiğimiz aylarda açılan iddaalı kokteyl barı #Alexandracocktailbar ile burada iyi şeyler dönüyor dedirtir oldu. E yakın zamanda açılacak olan #BurgerJobs ise şimdiden merak konusu..  Her açılan mekan burada tutuyor çünkü işi bilen kişiler tarafından, işletilmesi gerektiği gibi işletilip, sunum ve ürünler kaliteyi sergilediği için başarı kaçınılmaz oluyor. Hafta sonları yer bulmak zor, havalar ısınınca iyice coşacak buralar. Takipteyiz, takipte kalın ve en güncel bilgilere benimle ulaşın 🙂

İlerleyen zamanlarda bu mekanları yakından incelemiş ve sizlere detaylarını yine buradan sunmuş olacağım. Yılın yükselen semti Arnavutköy mü olacak hep birlikte göreceğiz..

Yorum bırakın