Meze Severler Buyursun Mezedaki’ye.

Bebek sokaklarının birinde ufak mı ufak bir lezzet durağı var. Daha çok siparişe yönelik olsa da yer bulursanız mekanın içinde de bu gördüklerinizin tadına varabilir, muhabbete doyabilirsiniz.

Hepsini tattığım için mutluyum 🙂 Hadi bol fotoğraf ile size bu her yöreden mezelerle tanıştırayım sizi…

 Acılı başladım ama kapanışı burada ki favorim olan tatlıyla kapatacağım 🙂

Sarmalar alışılmış dışında kalın ve bodur ama malzemesi bol,biraz diri geldi bana.

 Amanın bu kısır bir başka güzel o kaşık kaşık yensin !

 Zeytinyağlı yiyemem aman, dersem inanmayın beğenince hiç affetmiyorum.

 Eskiden mücver ile aram hiç iyi değildi damak zevkim mi değişti, babam çok lezzetli yapmaya başladı da onun için mi kaynaştık emin değilim ama artık yemeye başladığım bazı şeylerden kendileri,babamın yaptığı kadar da güzeldi 🙂

 Bal susam ve mozzarella desem,bunlar bir güzel kızartılıp sıcak servis edilse yemez misin? Bence yer sonra ufak br sarsıntı bile geçirirsin nasıl bir lezzet mi bu? Gelip denemelisin, her yerde bulamazsın benden söylemesi.

 Ve sıra geldi favorimle kapanışa, hepimiz irmik tatlısını biliriz limonlu yapılır genelde ama burada yediğim portakalla yapılmıştı şerbeti, hamuru olabilecek en iyi kıvamdaydı. İlk fırsatta sadece bu tatlı için gitmem gerektiğini fark ettim şimdi,varsa burayı keşfetmek isteyen birlikte gidelim derim.Mary ve ekibinin muhteşem enerjisiyle buranın müptelası olacaksınız.

İletişim ;

Manolya Sok. No:12, Beşiktaş/İstanbul
(0212) 287 8887

Yorum bırakın