Dâir’e Cafe

Bağdat Caddesi’nde, 2014 Nisan ayında açılan Cafe’yi anca keşfediyorum. Geç oldu ama güç olmadı 🙂

Hadi burayı tanımaya başlayalım..

 

 Sade ve samimi dekore edilmiş burası, samimiden kastım koltuk ve sehpa detaylarıyla evimizde gibi hissetmemizden 🙂

Gördüğünüz kahvaltı 4 kişi için servis edildi buna rağmen çoğunu yiyemedik diyebilirim çünkü o kadar bol porsiyonları, çift kişilik kahvaltının fiyatı şimdilik 30 tl ama Yeni Yıl ile birlikte fiyatlar bir tık artacakmış, güncel detayları yine sizinle paylaşıyor olacağım. Kahvaltıya sınırsız çay, ekmek ve simit sepeti ve yumurta dahil.

 

Bu üstte görüntüsüyle olduğu kadar tadıyla da cezbeden lezzetşmiz poşe yumurtası (egg benedict) o kahvaltıya dahil deil ekstra talep edebilirsiniz fiyatı ise 12 tl ,iki dilim güne başlamanız için gerekli enerjiyi veriyor. Özellikle belirtmem gerekenler ise servisin mükemmeliği, farkındaysanız ilk defa mükemmel’i kullandım bir yer için. Gerek güleryüz, gerekse servis takibiyle fazlasıyla memnun kaldık bu durumdan daha çayınızın yarısına gelmeden tazesiyle değiştiriyorlar..

Sabah saatleri yoğun öğlene doğru ise sakinlik hakim, yoğunluğa rağmen hiçbir şey gecikmiyor çalışan arkadaşlar her şeye zamanında yetişiyorlar.

Geliyoruz tatlı kısmına, öncelikle burada her şey sağlıklı menü de ne yesem diye çok düşnmüyorsunuz çünkü mekanı açtık hadi her şeyi koyalım kafasında değiller ve bence başarılarının sırrı da bu. Neyi iyi yapıyorlarsa onu sunuyorlar, menüyü şişirme gayretine girmeden, olması gerektiği gibi..

 

Günlük tazecikler tatlılardan seçin ve yanına da bir güzel kahvenizi söyleyin.

“Bize Dair” cheesecake’leri o gün çikolatalı idi, genelde çikolatalıları ağır bulduğum için tereddüt ediyorum fakat gelen cheeesecake beni şaşırtıp, kıstırıyor. Kendileri hafiflikten,tazelikten damakta dağılıp gidiyor.

 Üç tehlikeli bir araya gelirse isimli kare bu 🙂 O arkadaki kivilere iyi bakın, altında ne tatlar saklıyor bir bilseniz.. Bal var, kaju fıstığı var ve hepsini harmanlayan hindistancevizi yağı var ki lezzet patlaması yaşatıyor.   #Benimfavorim

Ben bu hafta Sıcak Çikolatalı Kahveli Akışkan Keki denemek için orada olacağım, siz de gelin biraz laflayalım ne dersiniz şşt aramızda kalsın ama bu olur my?

İletişim;

Telefon:

+90 216 408 1221

Adres:

Dr. Abdülkadir Noyan Sok. (Bağdat Cad.), İstanbul , Türkiye

Yorum bırakın