Herkesin İzlemesi Gereken “Anadolu Ateşi “

 ” 15.Yıl Gösterisi

Merhaba uzun zamandr girmem gereken mekanlar var fakat bir türlü fırsat bulamadım ama beklediğinize değecek keşifler sıralandı paylaşılmayı bekliyorlar,biraz daha sabır sadece 🙂

 Başlıktan anlaşılacağı üzere herkesin izlemesi gereken derken haksız değilim çünkü bu bir grup, Dünya’nın birçok yerinde gösteriye imza atan ve bunu son derece başarılı şekilde seyirciye aktaran muhteşem dans topluluğunu her daim desteklemeliyiz. Bugüne kadar neyi beklemişim, izlememişim diye sorguladım kendimi. Baştan sona disiplini hissediyorsunuz, ekip uyumu ve disiplini gerçekten önemli ne kadar dansı severseniz sevin, diğer kriterlere uyum sağlayamadığınız takdirde bireysellikten öteye gidemezsiniz.

Anadolu Ateşi ülkemizi temsil eden neredeyse, tek dans topluluğu bunu söylemek bir yandan gurur verici diğer yandan ise burukluk sebebi, neden birkaç tane daha böyle başarılı ekipler çıkmıyor bizi temsil etmiyor diye söylenmeden edemiyor insan.

 “İlk Dans Öğretmenimizi Saygıyla Anıyoruz”

Gösteri başlamadan önce, son 15 yıldan kesitler izledik ve en son Atatürk’e teşekkür mesaj belirince alkışların doz yükseldi. Helal olsun nereden geldiğimizi, kimin sayesinde geldiğimizi unutmuyoruz.

Koreografiler ile slaytların geçişleri uyum içinde, kostümler deseniz ayrı bir tebriği hak ediyor.

Ben dahil birçok kişinin içinden geçen temenniler “Hepsinin sağlığı yerinde olsun ve yıllarca o sahnede onları” görelim şeklindeydi. Bu denli işlerine tutkuyla bağlı olan ve durmadan kendini geliştiren aynı zamanda kendilerinden sonra gelecekleri destekleyip, yetiştiren başta Mustafa Erdoğan ve tüm bu çalışmalarda emeği geçenleri tebrik ediyor, gurur ve mutlulukla mekandan ayrılıyorum.

Fırsatını bulup denk gelirseniz sizlerde aynı duyguları yaşamak için biletinizi alın 🙂

Yorum bırakın