Moda’da Temizlik İşleri

 

Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk’ün öncülüğünde kurulan yapım merkezi Taşra Kabare’nin, ilk projesi “Temizlik İşleri”. Moda Sahnesi oyunlarının methini epeydir duymaktaydım. Oyunu izlemek üzere yerimi aldım. Öncelikle tiyatro baştan sona çok güzel dizayn edilmiş, salona girmeden önce bekleme alanlarındayken acaba bir sanat galerisinde miyim hissini yaşıyorsunuz. Mimarisi epey ilgimi çekti anlayacağınız.

Gelelim oyunumuza..

Ünlü birinin evinde sıradan bir temizlik günü gibi gözüküyor her şey sonra ise olaylar olayları takip ediyor ve hiç ummayacağınız yerlere geliyor bu temizlik işleri. Oyunculuklar cidden büyüleyici, ışıklandırmalar, geçişler profesyonelce.

İnişli çıkışlı bir akış hakim, sürekli gülmüyor, sürekli de düşünmüyorsunuz hepsinin dozu kıvamında. Toplumumuzun nasıl bir durumda olduğunu, iletişimsizliğin gittikçe ne denli zorlaştığını gözler önüne seriyor. Herkes işine geldiği gibi davrandığında neler olabileceğini görüyoruz.

Taş Kabare’nin yeni projelerini merakla beklemeye başladım, genç ve dinamik ekip sizleri de kendilerine hayran bırakacak.

Moda Sahnesi’nin programı dolu elbet sizin içinde bir şeyler vardır, mutlaka bir göz atın derim.

Yazan: Cemal Toktaş

Yöneten: Ali Altuğ

Sahne Tasarım: Taciser Sevinç

Işık Tasarım: Kemal Yiğitcan

Oyuncular ; Yeliz Kuvancı, Genco Özak, Orhan Bıyıklı,Cemal Toktaş, Onur Dikmen ve Serpil Göral

Biletler: Moda Sahnesi gişesinden ve http://www.modasahnesi.com adresinden satın alınabilir.

Öğrenci :25 tl

Tam: 30 tl.

İletişim:

0 (216) 330-58-01

 Caferağa Mah. General Asım Gündüz Cad. Halil Ethem Sok. No:34 D:27, Caferağa, Kadıköy, İstanbul – Asya

Yorum bırakın