Misina Balık

Fenerbahçe taraflarında balıkçılara rastlamam mümkün fakat #MisinaBalık yıllardır deniz görmemesine rağmen rağbet gören bir mekan. Çünkü mekan lezzetlerine güveniyor, mezelerden, balıklara her şey taze ve özenle yapılıyor. Misafir ağırlamayı bilen ender işletmelerden. Şarap seçeneklerinin olması hoşuma gitti diyebilirim.

Bu üstte görmüş olduklarınız,buz üzerinde çiğ ve pişmiş deniz kabukluları içleri ise mavi yengeç, pavurya, kerevit, jumbo karides, ıstakoz, deniz biti, istiridye acuvadi ile dolu yani tam anlamıyla bir ziyafet tabağı, pardon pardon tası desem daha doğru olacak 🙂

Bu kadar seçenek arasında #benimfavorim sıcacık mısır ekmeği oldu sonrasında ise ahtapot..

Fotoğraflar malum telefonum çalınınca birçoğu gitmiş bulunduğu için elimde kalanları paylaştım, o nedenle burası daha çok anlatımıma dayanacak. Yok ben illa görmek istiyorum derseniz mekanı ziyaret edin.

Ahtapot ızgarası oldukça başarılı seçimleriniz arasında ona da yer vermenizi öneririm. Çalışanlar profesyonel bu nedene ne kadar kalabalık olursa olsun hiçbir gecikme olmuyor ve ürünler masanıza mutfaktan çıktığı gibi geliyor. Dostlarınızla, ailenizle balık yemek için nerelere gitsek diyorsanız burası listenizde kesinlikle olmalı.Mekanda Kaz Yemekleri günü organizze ediliyormuş, takibindeyim deneyimleyince sizlerle paylaşacağım.

İletişim:

Adres: Dr. Faruk Ayanoğlu Cd No:36

Telefon:(0216) 550 0258

Yorum bırakın