Dönerci Mi?

İsmi Döner Plus, menü sadece döner ve aperatiflerinden oluşuyor ama konsept hiçte sizi dönerci de yemek yermiş gibi hissettirmiyor, sade dekorasyona hafif Jazz hatta Blues şarkıları eşlik ediyor.. Dışarıda oturmak yerine içeriyi seçiyoruz.

Hangisini yesek derken öncesinde mercimek çorbasında söylüyoruz kıvamı yerinde, Spesiyalleri dikkati çekiyor hemen iki tane söylüyoruz gelmeden önce incelediğim için humus diye söylenmeye başlıyorum 🙂

Spesiyal döner beyti ile geliyor beklenen humus ve ben mest oluyorum, nasıl leziz bir şeysin sen! Yalnız beytinin ortasında bulunan fıstklı manda yoğurdu tek başına olay, yedikçe yiyesi geliyor insanın !

Patates ve turşuda getiriliyor fakat humustan kendimi alıp onlara dokunmam ne mümkün. Tatlılarda gözüm kalıyor fakat çay ile sonlandırıyoruz bu yemeğimizi..

Spesiyal Döner Beyti : 23 tl.

Süzme Mercime Çorba: 6 t.

Manda Yoğurdu Pors: 5 tl.

Humus Pors: 7 tl.

Patates Tava Pors: 6 tl.

Aklımda kalan Kaymaklı Havuç Dilimi ise 10 tl yemeden dönmeyin 🙂

Lavaşları çekeceğim derken telefonu yakıyordum.. Karnımız güzel şeylerle doyduğu için mutlu ayrılıyoruz, fiyat performans konusunda dengeli bulduğumu söylebilirim. Tadımlık değil doyurucu porsiyonlar.. Bir daha gidişimde Susurluk Ayranı ve Tombik Döner seçeceğim bakalım. Elbette aperatifleri ile tatlıyı da yiyeceğim söz 🙂

Şimdilik Acıbadem ve Nişantaşı’nda şubeleri..

İletişim;

NİŞANTAŞI: Teşvikiye Mahallesi, Güzelbahçe Sokak No:12/B

               Tel: (0212) 231 31 76 / 231 31 67

ACIBADEM:  Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi No:172/3

               Tel: (0216) 326 26 74 / 326 26 75

Yorum bırakın